Search
сабота 6 јуни 2020
  • :
  • :

Олабајте со сликите од Заев

Македонија

Заболени
2,915
+125
Мртви
151
+2
Излечени
1,640
Активни
1,124
Last updated: 06/06/2020 - 18:31 (+02:00)

Датум за живот …

Олабајте со сликите од Заев, личите на оние шо се крстеа во Грујо, ако не се сеќавате со Нив мајтап си праевме. Е зато нема датум, зато нема ЕУ, зато нема да Не биди, оти место да се реформираме, Вие сите заедно само го надградивте она против кое се боревме.
Срамота е да бараме кривец надвор, кога уште ни еден криминал не е решен, кога кралицата на СЈО е во притвор, кога никој не слушавте освен личните интереси.
Пораз голем за Македонија е ова, а овде гледам само барање на кривец негде друго место, и никако признавање дека никој не ги слушаше предупредувањата на народот кој уште помалку остана гласен.
Метли, ѕвезди, петици, тикви … само то слушавме во изминатиот период, само правда и чесност не видовме.
Вчера му се молевме на Макрон онака како шо секој ден ја молевме оваа власт да престани да прај глупости.
Одговорност мора да има, нема правда нема мир, слободата на умот нема цена …
Дури ова не Ни стани секојдневие ни надвор ќе Не сакат ни дома ќе чини.

И сменете го слоганот оти го промашивте патот.

loading...