Search
сабота 6 јуни 2020
  • :
  • :

Ова е новинарката КОЈА МУ ПОМОГНА на Милан Поповиќ да И ГО ЗЕМЕ ДЕТЕТО на Северина

Македонија

Заболени
2,915
+125
Мртви
151
+2
Излечени
1,640
Активни
1,124
Last updated: 06/06/2020 - 20:02 (+02:00)

Новинарката Татјана Војтеховски му помагала на Милан Поповиќ за да ѝ го одземе синот на Северина.

Како што истакна пејачката во едно интервју, Поповиќ имал помош од новинар за да дојде до целта. Меѓу споменатите е и Татјана Војтеховски.

Ја зеде дури и за пи-ар Татјана Војтеховски и дури и со нашите мејлови испраќаа пораки во кои таа дава точни инструкции што да пишуваат медиумите во Србија и Хрватска, рече тогаш Северина.

loading...