Search
среда 27 мај 2020
  • :
  • :

Ова е приказна за промашени приоритети дизајнирани за ќарот на неколкумина локални шерифи. Приказна за ограбената иднина на Североистокот.

Македонија

Заболени
2,039
+25
Мртви
119
+3
Излечени
1,470
Активни
450
Last updated: 27/05/2020 - 14:16 (+02:00)

Патувањето во Североисточниот регион ни покажа дека во минатото тука се грешело многу. Но, што е со неговата иднина? Кој и дали се грижи во какви услови растат децата од овој регион? Ова е приказна за промашени приоритети дизајнирани за ќарот на неколкумина локални шерифи. Приказна за ограбената иднина на Североистокот. #МобилниРедакции #БориСеСоНас

loading...