Search
среда 3 јуни 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

Oвој е полуд и од Груевски, сам себе на ѕид си се заковал

Македонија

Заболени
2,391
Мртви
141
Излечени
1,595
Активни
655
Last updated: 03/06/2020 - 12:17 (+02:00)

Goran Sokolovski Слики си става свои по ѕидовите. Невероватно. Ако види НГ ќе се врати назад.😁😁😁

Фотографија на Goran Sokolovski.

loading...