Search
недела 7 јуни 2020
  • :
  • :

ПРАТЕНИЧКАТА ЖАКЛИНА ДОМАЌИНКА БИЛА, НАПРАИЛА МАМАС

Македонија

Заболени
2,915
Мртви
151
Излечени
1,640
Активни
1,124
Last updated: 07/06/2020 - 05:01 (+02:00)

пратеничката Жаклина Лазареска ,домакинка ти била?!

Додека народот лупи пиперки , таа им препорачува Ајвар МамаС ,си има пари си може,народ нека цркне нека љупи и онака лупен ќе добие

Фотографија на Zaklina Lazarevska.

loading...