Search
недела 5 јули 2020
  • :
  • :

Радо ако немаш пари за маска да донираме,не земај од земја.

Македонија

Заболени
6,932
Мртви
334
Излечени
2,987
Активни
3,611
Last updated: 05/07/2020 - 08:31 (+02:00)

Радо ако немаш пари за маска да донираме,не земај од земја.

Фотографија на Vladimir Pingov.

loading...