Search
петок 3 јули 2020
  • :
  • :

РАСИПАНИ НЕВЛАДИНИ АКТИВИСТИ ЌЕ ЈА ВОДЕЛЕ СДММ?

Македонија

Заболени
6,787
+162
Мртви
328
+7
Излечени
2,876
Активни
3,583
Last updated: 03/07/2020 - 20:31 (+02:00)

Павле “независниот” Богоевски (Master of disaster) и Коста “на врвот” Петров (Шаман) ќе ја водат СДММ во нови походи? Не оди тоа така другари. СДММ беше пример за заедништво, другарство, посветенот, а не подиум на расипани невладини активисти и спиритуални Шамани…

Фотографија на Filip Boshkov.

loading...