Search
понеделник 13 јули 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

РОБИ ТЕЛЕКАБЕЛ ОТВОРИЛ ГЕЈ ДИСКОТЕКА ИЛИ ЈАНЛАШ СМЕ? МОЖЕ СМЕ АМА ЕНТЕРИЕРОТ Е МОСКИН ПЕЕРСКИ

Македонија

Заболени
8,111
Мртви
382
Излечени
4,203
Активни
3,526
Last updated: 13/07/2020 - 10:02 (+02:00)

Ама за гостите баш не сме сигурни….

 

loading...