Search
вторник 26 мај 2020
  • :
  • :

РУСКА МЕДИЦИНСКА СЕСТРА, АБЕ МЕРАЦИ ВАКА НА РАБОТА

Македонија

Заболени
1,999
Мртви
113
Излечени
1,439
Активни
447
Last updated: 26/05/2020 - 06:02 (+02:00)

ИДНИТЕ ПАЦИЕНТИ НА СЕСТРАТА

Фотографија на Maja Kondeva.

loading...