Search
петок 3 јули 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

САДУШ АРИФИ ЗАМЕНИК ДИРЕКТОР ВО ШУТКА ЗАТВОРОТ НАПРАВИЛ ГОЛЕМА СООБРАЌАЈКА

Македонија

Заболени
6,625
Мртви
321
Излечени
2,748
Активни
3,556
Last updated: 03/07/2020 - 13:02 (+02:00)

Бил лепчиња ДА набави за неговата сендвичара. Сообрачајката е на патот Скопје Радуша.

Црвеното ауди инаку е службено возило на затворот.

loading...