Search
сабота 6 јуни 2020
  • :
  • :

САМО КРВНИ ДЕЛИКТИ СИ ЈА ЗАВРШИЈА РАБОТАТА, ЗА 48 СААТИ ОТКРИЈА СЕ, НАЧАЛНИКОТ И ВРАБОТЕНИТЕ СЕ ЗА ПОФАЛБИ

Македонија

Заболени
2,915
+125
Мртви
151
+2
Излечени
1,640
Активни
1,124
Last updated: 06/06/2020 - 19:02 (+02:00)

loading...