Search
четврток 9 јули 2020
  • :
  • :

Се палат контејнери на Буњаковец во ниедно време па замарате полиција и пожарна

Македонија

Заболени
7,572
+166
Мртви
362
+3
Излечени
3,624
Активни
3,586
Last updated: 09/07/2020 - 23:02 (+02:00)

Полиција тука, Пожарна тука бидејќи нема повредени сепак е пола 12 за брза помош немало потреба, локација ТЦ Буњаковец према улицата Партизански одреди

loading...