Search
среда 27 мај 2020
  • :
  • :

Скандал: Бате ме прогласи за најдобар пожарникар

Македонија

Заболени
2,014
Мртви
116
Излечени
1,453
Активни
445
Last updated: 27/05/2020 - 13:17 (+02:00)

Скандал:

градоначалникот на Делчево за најдобар пожарникар си го прогласи својот прв братучет Чангата. Предходно сопругата му ја вработи во градинка на работно место негователка. Нема крај на непотизмот на Делчевскиот паша.

Градоначалникот на Делчево претходно си ја вработи сопругата професорка во Локалната гимназија.

ДКСК уште молчи, а има Кривично дело,, НЕЗАКОНСКО ВЛИЈАНИЕ”.

 

loading...