Search
четврток 9 јули 2020
  • :
  • :

СНИМЕНА Е ТЕПАЧКА НА АВТОПАТ! НИКОЈ НЕ МОЖЕШЕ ДА ПОВЕРУВА ШТО СЕ СЛУЧИ НА КРАЈ!

Македонија

Заболени
7,572
+166
Мртви
362
+3
Излечени
3,624
Активни
3,586
Last updated: 09/07/2020 - 23:02 (+02:00)

Дека тепачките не мора секогаш да завршуваат неславно, покажува ова хит видео што кружи на интернетот.

Имено, на видеото се гледа сериозна тепачка на двајца мажи на сред автопатот, за која сите мислеа дека ќе се претвори во пекол. Сепак, откако добро се истепаа, тие одеднаш влегоа во истиот автомобил како ништо да не се случило. Изгледа дека само сакале да се ослободат од од стресот или кавгата едноставно да ја завршат со тепачка.

loading...