Search
петок 3 јули 2020
  • :
  • :

ТЕПАЧКА ВО ОХРИДСКИОТ СОВЕТ ДВА БОКСА ИЗЕЛ СОВЕТНИК ОД ДРУГ СОВЕТНИК

Македонија

Заболени
6,787
+162
Мртви
328
+7
Излечени
2,876
Активни
3,583
Last updated: 03/07/2020 - 21:46 (+02:00)

ТЕПАЧКА ВО ОХРИДСКИОТ СОВЕТ ДВА БОКСА ИЗЕЛ СОВЕТНИК ОД ДРУГ СОВЕТНИК, МВР Е НА ЛИЦЕ МЕСТО

НАПАЃАЧОТ НЕФИ УСЕИНИ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ДУИ ОГРАНОКОТ ВО ОХРИД И СОВЕТНИК А НАПАДНИОТ Е ЏЕВАЛ МЕНА РОМ СОВЕТНИК

loading...