Search
среда 27 мај 2020
  • :
  • :

Tежок кретен се заканувал на полицајци со пластичен пиштол

Македонија

Заболени
2,039
+25
Мртви
119
+3
Излечени
1,470
Активни
450
Last updated: 27/05/2020 - 13:31 (+02:00)

Вечерва во полициски час некој лудак во село Кондово Скопско на полцајците им се заканувал со пиштол плашливец, пластичен…почнал да бега и имало брканица по Кондово и Сарај му се пуштиле обична и интервентна полиција, уапсен е пред саат време. Инаку кога им уперил и почнал да бега се дигнало паника упатени се повеќе полициски екипи да го уапсат.

Какви се не будали има да не биле присебни полицајците можеле да го убијат.

loading...