Search
среда 3 јуни 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

ТОА ШТО СЕ ПАЛИТЕ НА МАШКИ ГАЗ НЕ ВИ ДАВА ЗА ПРАВО НАС ДА НЕ МАЛТРЕТИРАТЕ И ДА ИСМЕЈАВАТЕ, АМА ИМА ДАНА…ЗА МЕГДАНА СИТЕ НЕ ЧЕКА СТРАШНИОТ СУД НА КРАЈОТ

Македонија

Заболени
2,391
Мртви
141
Излечени
1,595
Активни
655
Last updated: 03/06/2020 - 12:47 (+02:00)

Ќе кажам дека ја претерале, дека ни ги повредуваат чувствата христијански и веројатно ќе бидам искритикуван од истите дека сум конзервативен хомофоб.
И ќе сум се додека во име на вашите слободи на сексуална определба мислите дека мнозинството треба се да трпи, да ви простува и дозволува.
Гордејте се бре луѓе по парадите ако сакате. Верувајте си дека има на што да сте горди, ама малку и остет имајте.
Верувам дека осудување на овој чин ќе има и во самата ЛГБТ заедница, бидејќи познавам многумина од нив и никој од нив не спомнал дека мора да го исмева христијанството за да биде респектиран член на истата заедница.

За илустрација еве до кај им оди слободата.

Фотографија на Otec Pimen.

loading...