Search
вторник 2 јуни 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

ТРИТЕРОЛ СЕ ОСВЕСТИ ДЕКА ПОГРЕШИЈА И ДЕНЕС СЕ ИСПРАВААТ, НИНА ФИНАНСОВА СИ КРЦКА

Македонија

Заболени
2,391
+76
Мртви
141
+1
Излечени
1,595
Активни
655
Last updated: 02/06/2020 - 21:46 (+02:00)

После вчерашната објава дека Тритерол од Струмица се обидуваат да заработат на маката на луѓето околу ковид 19

ВИДИ ЛИНК

ДЕНЕС ОВАА ФИРМА СЕ ОТРЕЗНИ И ИМАМЕ НОВА ОБЈАВА

а ТАКА ТРЕБИТ СТРУМИЧАНЕ еве бравос

loading...