Search
среда 8 јули 2020
  • :
  • :

ЦЕНТРАЛЕН РЕГИСТЕР ХАКИРАН? ВИСТИНА ХАКИРАН

Македонија

Заболени
7,244
Мртви
351
Излечени
3,324
Активни
3,569
Last updated: 08/07/2020 - 12:46 (+02:00)

Почитувани новинари,
Директорката на Централен регистар на РМ, во моментов е зафатена со местење тендери и мобинг кон членови на ВМРО! За 2 месеци, кога ќе се спрема за во затвор, ќе може да ви одговори на сите прашања.

Пауза! Регистраторката Ана Трајчева во мометов размишља дали да ја вади сликата со Груевски или со Заев. Тоа ја мачи целава институција

Фотографија на Централен регистар на Република Северна Македонија.

loading...