Search
недела 5 јули 2020
  • :
  • :

ВЕДНАШ ДА ГИ ПРЕКИНАТ СИТЕ МЕРКИ ЗА ИЗОЛАЦИЈА И КАРАНТИН

Македонија

Заболени
6,932
Мртви
334
Излечени
2,987
Активни
3,611
Last updated: 05/07/2020 - 09:17 (+02:00)

Фотографија на Elena Petrova Kostova.

Судот за човекови права на 11.06.2020 год. им испратил НАРЕДБА на сите држави потписнички на Женевската конференција ВЕДНАШ ДА ГИ ПРЕКИНАТ СИТЕ МЕРКИ ЗА ИЗОЛАЦИЈА И КАРАНТИН во врска со коронавирусот.
Сите понатамошни постоечки мерки од тој вид ќе бидат сметани како ВОДЕЊЕ ПСИХОЛОШКО ВОЈНА ПРОТИВ НАРОДОТ, и истите ќе бидат истражувани, судени и казнувани!!

loading...