Search
вторник 26 мај 2020
  • :
  • :

Велосипедиската Летиција може да направи повеќе стомачни од Роналдо

Македонија

Заболени
1,999
Мртви
113
Излечени
1,439
Активни
447
Last updated: 26/05/2020 - 05:02 (+02:00)

Велосипедиската Летиција може да направи повеќе стомачни од Роналдо

Најпознатиот светски фудбалер Роналдо ги предизвика своите колеги да покажат колку стомачни можат да направат за 45 секунди. Нему му успеа да направи дури 142.

Но, и меѓу дамите има такви кои секогаш можат повеќе. Една од нив е Летиција Патерностер.Оваа 20 годишна девојка е професионана велосипедистка и успеа да направи дури 176 стомачни.

Летиција е една од најубавите спортистки во Италија и најголема желба и се да се пласира на Олимпијадата во Токио.

loading...