Search
недела 7 јуни 2020
  • :
  • :

ВЕСЕЛА ОЛИГАРХИСКА МАТЕМАТИКА

Македонија

Заболени
2,915
Мртви
151
Излечени
1,640
Активни
1,124
Last updated: 07/06/2020 - 04:31 (+02:00)

ВЕСЕЛА ОЛИГАРХИСКА МАТЕМАТИКА

Откако стана Чифлиганец акционер во Комерцијална Банка Беџовска може слободно да најави минусна камата за стамбените кредити одобрени на АДОРА ИНЖИНЕРИНГ😂😂😂😂
Откако Јосифовски стана невин во случајот ОИЛКО Регулаторна може слободно да објави пад на цената на горивата купени во МАКПЕТРОЛ ОТИ ОИЛКО МУ ВОЗИ ПРО БОНО 😂😂😂😂
Откако АНЃУШЕВ стана ВИЦЕ ПРЕМИЕР се откажа од ПЛАТА ама затоа ЛУКАРЕВСКА се откажа од ДДВ побарување во ФЕНИ на сметка ЕДС НЕ ПЛАТЕН ДОЛГ. И сега може да се очекува прилив на персонален данок во БУЏЕТОТ НА РСМ уплатен од АНЃУШЕВ ЗА УСПЕШНАТА ПРЕЛИКВИДАЦИЈА НА ФЕНИ и продажбата на ЕДС на како што рече АНЃУШЕВ Грчки БОС😂😂😂😂
ИМА И ПОВЕСЕЛИ МАТЕМАТИКИ ОД РИЗНИЦАТА НА МК ОЛИГАРСИТЕ АМА СЕ СО ВРЕМЕ __МНОГУ СМЕЕЊЕ НЕ Е ЗА АРНО

Aleksandar Popovski

loading...