Search
четврток 9 јули 2020
  • :
  • :

Ви текнува ли на најшвалерската реклама на сите времиња? (ВИДЕО)

Македонија

Заболени
7,572
+166
Мртви
362
+3
Излечени
3,624
Активни
3,586
Last updated: 09/07/2020 - 21:31 (+02:00)

Ова е рекламата која беше актуелна во 90-те години. Рекламата се однесува на цигарите ,,Партнер”. Се прикажуваше на македонската телевизија во сите ударни термини.

Погледнете го видеото и потсетете се на старите времиња.

loading...