Search
вторник 2 јуни 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

Винил / Vinyl, оние со кафето, купија некои нови чуда од точаци и ги рентаат

Македонија

Заболени
2,391
+76
Мртви
141
+1
Излечени
1,595
Активни
655
Last updated: 02/06/2020 - 22:01 (+02:00)

Винил / Vinyl, оние со кафето, купија некои нови чуда од точаци и ги рентаат. Пред некој ден им се јави некоја група од 30 луѓе, овие немаа доволно точаци и куп добри луѓе им се јавија да им ги позајмат нивните. И тоа е почеток на една добра приказна, за едни добри луѓе, за една добра идеја и за едни мои добри другари. За да не биде се преубаво и да речете ту гуд ту би тру, ќе внесам и говеда у причава. Другариве ги понудија точаците на повеќе места и некои од таму со недостаток на свои идеи си рече еј супер идеја ова со точаците ама ај нема да зееме од Винил ќе зееме од друго место, нејќеме Винил да заработат. Тие се лошите во приказната и нив не ги сакаме. Од денес точаците од Винил и на групер. Добра идеја, за добри луѓе од добри другари со лошо кафе.

Rent a bike Skopje Vinyl

2 days ago we had a wonderful time around the city with a group of 30+ bikers. We took a tour by the River Vardar and then went through the city streets back to the city center.

Thank you guys for the experience and we hope to see you again soon!

Фотографија на Rent a bike Skopje Vinyl.

Фотографија на Rent a bike Skopje Vinyl.

 

loading...