Модниот критичар Сергеј Варошлија во својата емисија „Мода“ често знае да го критикува стилот на Елена Стефановска.

Тој неколку пати истакна дека не и се допаѓаат модните комбинации на водителката.

Кога жените се незадоволни сами од себе одат на естетски кореции и прават одредени промени.

Бидејќи живееме во 21 век, многумина жени одат под нож, па ги корегираат усните, ставаат силикони, го корегираат носот или па некој друг од телото кој не им се допаѓа.

Стефановска овој пат посети естетски хирург и ги пополни уесните.Водителката не криеше дека прави корекција, па јавно пред камери покажа како изгледа процесот.

 

Во кратките приказни на „Инстаграм“, Стефановска го покажа и крајниот резулат. Според приложеното, веруваме дека Елена си заминала задоволна.

А дали Стефановска ќе направи промена и во стилот на облекување останува да видиме.