Search
петок 3 јули 2020
  • :
  • :

За долг од 1.000 денари, извршители кај самохрана мајка: ќе ја продаваат покуќнината, нема спас

Македонија

Заболени
6,787
+162
Мртви
328
+7
Излечени
2,876
Активни
3,583
Last updated: 03/07/2020 - 20:47 (+02:00)

loading...