Search
недела 5 јули 2020
  • :
  • :

ЗА ЛИЦEМЕРИЕТО НА ШЕЌЕРИНСКА, ФБ СТАТУСИ НА ФРОСИНА И КУНОВСКА

Македонија

Заболени
6,932
Мртви
334
Излечени
2,987
Активни
3,611
Last updated: 05/07/2020 - 08:31 (+02:00)

Денес, кога ја слушам Радмила во спот, како ни кажа дека ќе се разрешувале несовесните (нормална пракса во нормални држави), се прашувам дали ја брои ЈО Гордана Смаќовска и другите што допрва ќе ги броиме или ќе почнеме да ги броиме кога среќно ќе ги пензионираме ?

Од кога (само реторички) ги разрешуваме судиите и обвинителите кои застаруваат предмети?
Кој објасни како и кој ќе го спроведе тоа?
Еден Господ знае … И наместо конечно, “некој” да почнеше да ги разрешува, во меѓувреме тие и семејно наследство си создадоа. Јас на пример, очекувам ќерката на обвинителката Гордана Смаќовска (која повеќе од 7 години застарува незаконско опремување на МВР и злоупотреби на Универзитетот), да го наследи предметот од мајка и, и да го дозастари по сите нишани.
И Империја нека го квачи, па нели Смаќовска е испомош на Стефанова во предметот … Штета оваа коронава ги закочи многу иначе само што не го беа завршиле .

фб статус на Фросина Ременски

Шекеринска да раскажува за згрешени инвестиции во врби, Скопје 2014 и Субрата Рој а во исто време да заборава дека се журкаше како домаќинка на Дајнерс ивент во објект на Скопје 2014 е повеќе од безобразлук и лицемерие.
Што е многу, многу е.

фб статус на Софија Куновска ајтерка и сдсмовка

loading...