Search
сабота 30 мај 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

За овој маж сите мислат дека е во своите 30-ти години, а всушност тој е дедо на 7 внуци

Македонија

Заболени
2,164
+35
Мртви
131
+5
Излечени
1,535
Активни
498
Last updated: 30/05/2020 - 17:46 (+02:00)

Енди Вилкинсон, од Ковентри, Велика Британија, има проблем кога ќе излезе со некоја од своите ќерки бидејќи сите мислат дека им е дечко. Ова е благодарение на неговото лице без брчки и мускулесто тело.

Таткото на три деца, кој работи како личен тренер, останува во форма, работејќи три пати неделно, а тој вели дека за неговиот добар изглед се заслужни намалувањата на јаглехидрати и спиење во затемнета соба.

Неговите седум внуци се на возраст меѓу шест и 10 години, иако би било лесно да се верува дека децата се негови отколку на неговите деца Клер, 37, Ли, 35, и Сара 33 години.

„Ако сум на одмор со стомачните ќе ми пријдат дами во нивните триесетти години и многу од нив мислат дека сум партнер на мојата ќерка, а не за нејзиниот татко, што е засрамувачко. Моите пријатели исто така мислат дека е смешно кога излегуваме и ги шокираме луѓето со тоа што сум дедо на седум внуци.“, вели Енди.

Енди всушност има 56 години, иако е свесен дека направил одлична работа за да го избегне процесот на стареење. Тој вели дека генетиката исто така игра улога, но и напорната работа и исхрана.

Енди почнал да вежба на осумнаесетгодишна возраст и „секогаш бил заинтересиран да изгледа добро“, но тој започнал посериозно да работи кон усовршување на телото во своите 30-ти години.

loading...