Search
недела 7 јуни 2020
  • :
  • :

ЗАЕВ И КЕРИМ РУЧКААТ МАМАС АЈВАР СРЕДЕ АМЕРИКА СО КРИМИНАЛЦИ СЕ СЕДИ ОД КАКО ЌЕ ОТСЛУЖАТ КАЗНАТА ЗОКИ

Македонија

Заболени
2,915
Мртви
151
Излечени
1,640
Активни
1,124
Last updated: 07/06/2020 - 04:17 (+02:00)
Во исто време во Њу Јорк биле северџаните Заев, Теута и Керим.
Заев на вечера со пајташите на Дестани од Еколог, Еколог е најголем донатор на Теута и ДУИ, а Керим работи за Еколог.
После чудете се зошто го нема Керим повеќе во списокот на обвинети за Империја
https://twitter.com/Fabrik_a/status/1180465843894927360

зоки кога идеш у Будимпешта со грујо така седни си

loading...