Search
недела 5 јули 2020
  • :
  • :

Зете мили зете🎶🎶зете мили зетееее🎶🎶 зете мили зетее🎶🎶дада да те чува

Македонија

Заболени
6,932
Мртви
334
Излечени
2,987
Активни
3,611
Last updated: 05/07/2020 - 08:01 (+02:00)

Зете мили зете🎶🎶зете мили зетееее🎶🎶 зете мили зетее🎶🎶дада да те чува, дада да те чува јас ќе ја помагам🎶🎶🎶!!!
Школски шо вака???
Градоначалникот на Кр.Паланка,мојот школски сесрдно помага….. на своите најблиски, фамилијарно се разбира.
Едно не можам да разберам, како ли им е на оние членови и симпатизери на сдс од Паланка кои ги изработија изборите за Боки да стане градоначалник!??
Инаку средствата се неповратни, значи Боки на дадичка во џеп жглааааап 10.000€еврулиња.
Скенирајте вие фискални, и пак да си го гласате.

Фотографија на Јован Ване Петров.

Фотографија на Јован Ване Петров.

loading...