Search
петок 3 јули 2020
  • :
  • :

Жерновски е уплашен затоа игра пиперевка пред Фамилијата?!

Македонија

Заболени
6,787
+162
Мртви
328
+7
Излечени
2,876
Активни
3,583
Last updated: 03/07/2020 - 21:16 (+02:00)

Мац, вчера во Комерцијална банка правам муабет со еден што му е близок на Жерновски, и го прашувал до каде е ревизијата што требаше да ја направи во општината и кога ќе ја руши терсата на вмро и он му кажа и на тебе да ти дојдат дома и да ти се закануваат дали би го направил тоа

razgovor so istaknat clen na SDSM

Жерновски наш предлог добронамерен, ако се плашиш откажи се еве нашиот сосптвеник ќе те замени не се плаши он…

andrej-zernovski-7

loading...