Search
недела 7 јуни 2020
  • :
  • :

ЅИНГО СИ ЈА ВРАЌА ИМПЕРИЈАТА ВО КРАТОВО

Македонија

Заболени
2,915
Мртви
151
Излечени
1,640
Активни
1,124
Last updated: 07/06/2020 - 05:31 (+02:00)
На седницата на Совет на општина Кратово, одржана на 29.08.2019 година, со мнозинство гласови е донесена одлука за предлог командир на полициска станица Кратово, со поддршка на четири советници од Социјалистичка Партија на Македонија, заедно со други четири советници од други партии, кои даваат поддршка на речиси сите одлуки кои ги предлагаат советниците на СПМ.
loading...