Струмички карневал, вчера. Настан од белосветски размери, нешто како Елон Маск да слета на Марс. Дотолку битен за општествените текови, економијата, социјалата,здравството, медицината…, пишува Joci.mk.

Што може да заклучиме од сликава ?Никола Димитров ја заборавил маската за во јавност, Венко Филипче се забавува додека луѓе умираат од грип и морбили , Кочо позира, но не го тагирале човекот пошто не се иста банда изгледа, а Зорица Заева ,,шпионира” во мобилниот на Зоки Заев.  Можеби не` примиле во ЕУ и му пишале преку СМС . Тоа е, гарант. Затоа е толку заинтересирана, пишува Joci.mk