Search
четврток 2 јули 2020
  • :
  • :

ЗВОНЕ ПОШТАР И *ТАТКО МУ* БОРЈАНЧО

Македонија

Заболени
6,454
Мртви
306
Излечени
2,598
Активни
3,550
Last updated: 02/07/2020 - 11:01 (+02:00)

Звоне Поштар својата сопруга Ирена Филиповска, си ја вработи во ЈУ-ДЕТЕЛИНКА, како негувателка. Ирена Филиповска е сопственик на ТП,,КАЈ ПЕШО 2018″, која има Договор за превоз на работници со БУЛМАК 2016., кој се мери во милиони, додека граѓаните на Крива Паланка мака мачат, како да сврзат крај со крај, во време на тешка економска криза поради Корона вирусот. Звоне Поштар пред некој ден на фирма на сопругата, СЕНДВИЧАРА КАЈ ПЕШО, купува Автобус во вредност од 18.000евра. Звоне каква улога има во бизнисот со исхрана на 1000 вработени во БУЛМАК 2016,треба да даде одговор пред сите членови на ОО СДСМ Крива Паланка. Дали Звоне Поштар е продолжена рака на градоначалникот Борјанчо? Со што го задолжи СДСМ Звоне Поштар? Во предвечерието на ПРЕДВРЕМЕНИТЕ ИЗБОРИ се купува Автобус?

Разочаран член на ОО СДСМ КРИВА ПАЛАНКА

loading...